Home > Bilreparasjon > Å Løse Ethvert Problem Er Et Blunk Med Disse Automatiske Reparasjonstipsene

Å Løse Ethvert Problem Er Et Blunk Med Disse Automatiske Reparasjonstipsene

Lurer på hva du skal gjøre når bilen bryter ned er et vanlig tema for mange. Reparasjoner kan være ganske kostbare, og feil trekk kan koste deg enda mer. Hvordan skal du håndtere din neste reparasjon? Vil du helst ikke tenke på det? I stedet, hvorfor ikke du lære noe nytt og være i stand til å håndtere alt riktig neste gang rundt.

Vær oppmerksom på målere og problemer lys på bilene dash. Lær å gjenkjenne varselskiltene på en bil som er overopphetet, lite olje eller ikke lader batteriet. Å vite hvilke av disse indikatorene som trenger umiddelbar oppmerksomhet kan forhindre skade på bilen din og spare deg for penger i det lange løp.

Vær åpen for å stille spørsmål som krysser tankene dine. Bilreparasjon er en svært kompleks ting. Du vil ha spørsmål, og ikke føler deg skremt om å spørre dem. Hvis du ikke gjør det, kan du ikke helt forstå hvorfor reparasjonene var nødvendig i første omgang eller hvor kostbar den nåværende situasjonen egentlig er.

Hold nøyaktige oversikter over hva arbeidet har blitt gjort på bilen og når. Mange verksteder vil beholde denne informasjonen for deg, men det fungerer bare hvis du ser dem for alt for store sammenbrudd til oljeendringer. Dette kan hjelpe til med å diagnostisere problemer, da du kan vise hvilke reparasjoner som allerede er forsøkt.

Ikke glem vindusviskerbladene. Bytt dem ut når de ikke rydder frontruten godt. Få nye viskerblader årlig eller mer regelmessig hvis det ofte er regn eller snø der du bor.

Sørg for å spørre mekanikeren som er i ferd med å jobbe med bilen din om han er sertifisert eller ikke. Hvis svaret er nei, la med en gang og få noen andre til å gjøre reparasjoner. Hvis han sier at han er, be om noen form for bevis slik at du vet dette sant.

Forstå hvordan verkstedet du vurderer kostnader før du signerer noen avtaler. Noen butikker vil kreve en flat avgift for arbeidskraft, mens andre baserer det av tid. Noen vil velge originale deler, mens andre vil bruke generiske legemidler. Vet hva du har foran deg før du er ansvarlig.

Selv om forhandleren for bilens gjøre kan gi den høyeste ekspertisen når det gjelder reparasjonsservice, er det kanskje ikke alltid det mest kostnadseffektive valget. Mange uavhengige bilverksteder har teknikere som tidligere jobbet hos forhandlere og er fabrikkutdannet. Du kan kanskje spare et godt beløp ved å velge en uavhengig butikk over forhandleren, uten tap av kvalitet.

Ta deg tid til å lære om bildelklassifiseringer før du ser en mekaniker. Deler kan klassifiseres som berget, ombygd, omdusert og re-produsert, og nytt. Nye deler er helt nye og laget etter produsentens spesifikasjon. Brukte deler som er gjort gode som nye, klassifiseres som omdert. De kan også bære en tag som «gjenoppbygd», eller til og med «re-produsert.» «Salvage» betyr at delene brukes og mangler endring.

Ta tømmene, og sørg for at du kan innlede den beste avgjørelsen om kjøretøyet ditt neste gang det oppstår et problem. Eller du kan bosette deg for landet av de tapte hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre neste. Sikkert, hvis du leser artikkelen, ser du lyset.